X-Moto

X-Moto voor Mac

Balanceer je motor over vele obstakels

X-Moto is een origineel motorracespel. Het gaat in deze game niet zozeer om snelheid maar om de balans, want het is de bedoeling om niet te vallen. Dat geeft X-Moto een aparte touch. De vele verschillende levels vol hindernissen zijn een ware... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel leuke verschillende levels
  • Erg verslavend (op een leuke manier)

TEGEN

  • Sommige levels zijn erg pittig
  • Grafisch niet het allermooiste spel

Uitmuntend
8

X-Moto is een origineel motorracespel. Het gaat in deze game niet zozeer om snelheid maar om de balans, want het is de bedoeling om niet te vallen. Dat geeft X-Moto een aparte touch. De vele verschillende levels vol hindernissen zijn een ware uitdaging.

In X-Moto zit je op een crossmotor en met dit vehikel moet je van A naar B. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het zeker niet. Onderweg zijn er heuvels, ravijnen en vele andere obstakels die je het leven zuur maken. Je racet niet eens tegen anderen, het halen van het eindpunt is het enige doel in X-Moto. De besturing is vrij simpel maar de levels zijn soms echt erg lastig. Zo heeft het spel een hoge verslavingsfactor want opgeven is immers geen optie.

Wil je eens wat anders dan een racespel waarbij je iedereen in moet halen, probeer dan eens X-Moto. Het is duidelijk geen dertien-in-een-dozijn-racegame en heeft daardoor een hoge amusementswaarde.

Meeste downloads Sportspellen voor mac

X-Moto

Download

X-Moto 0.5.2

Beoordelingen about X-Moto

Promotie×